HUGO släpper vårkollektion med hajpad skådis i fokus

Evan Mock är ansiktet utåt för modejättens vårkollektion.

Tom Cehlin  |  Publicerad 2023-02-03 10:47  |  Lästid: 2 minuter

För de flesta av oss är oxveckorna långt ifrån över men för modevärlden är det full gas inför våren och sommaren. För modebjässen HUGO innebär det en ny vårkampanj, fotograferad av Stuart Winecoff som nyligen kammade hem en Emmy-nominering för fina miniserien McCartney 3,2,1 med Paul McCartney och Rick Rubin.

I kampanjen syns bland andra Evan Mock, en it-boy av guds nåde med ett avundsvärt cv. Efter att ha skejtat och modellat sedan tonåren slog Mock igenom stort för några år sedan när Frank Ocean postade en video på en yngling med rosa snagg som skejtade på sin Instagram.

Sedan dess är den hawaiianske 25-åringen ett av världens mest åtråvärda ansikten med egna klädkollektioner och en skräddarsydd huvudroll i nyinspelningen av Gossip Girl på HBO Max. New York Times bevakade hans 25-årsfest, han prenumererar på inbjudningar till Met-galan och GQ skriver långa artiklar om hans fetlagda telefonbok.

Tillsammans med bland annat r'n'b-sångaren Tinashe frontar han en vårkollektion som är fylld till brädden av avslappnade vardagsplagg. Denim i lös passform, printade statement-överdelar och skarpt skurna byxor går i toner av svart, blått och, framför allt, rött. I herrkollektionen ligger fokus bland annat på denim, hoodies och accessoarer inför våren.

Kolla in den nya kollektionen på hugoboss.com.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-02-03 10:48