Hyllade lyxhotellet Ett Hem firar 10 år – bygger nytt

Svenska lyxhotellet utökar i höst.

Tom Cehlin  |  Publicerad 2022-09-08 09:06  |  Lästid: 2 minuter

Om det fanns en motsvarighet till det eviga bucketlist-tjatet om att få simma med delfiner så skulle det för en viss typ av snobbiga svenskar vara att få bo på Ett Hem, konungarikets mest exklusiva hotell.

Hotellet öppnades 2012 inuti en omgjord privatbostad från 1910 och anses sedan öppnandet rutinmässigt vara ett av världens bästa hotell (i hyllningskören hittar du bland annat Vogue och Wall Street Journal). Det är kort sagt en permanent fuktskadad dröm att få bo där.

Inuti den diskret lyxiga townhouse-byggnaden i Lärkstaden i centrala Stockholm finner du förutom ett orangeri, mini-spa och handplockad design i världsklass (hotellet öppnades i samarbete med brittiska designgeniet Ilse Crawford) inom kort också en nyrenoverad del, efter att hotellet nyligen har renoverats och utökats.

Intilliggande fastigheterna på Sköldungagatan 4 får tio gästrum, en salong, ett privat vardagsrum och en lounge medan grannadressen Sköldungagatan 6 får tre residensvåningar för långtidsboende och ett fullskaligt gym för hotellets gäster. 

Rum från 3 995 kr/natt, boka på etthem.se.

Dela på Facebook
Tweeta