J.Lindeberg öppnar butik på NK Sport i Stockholm

Exklusivt sportmode möter minimalistisk, skandinavisk inredningsstil när J.Lindeberg nu slår upp portarna för sin nya sportbutik på NK i Stockholm.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2019-09-09 11:31  |  Lästid: < 1 minut

Den 10 september slås portarna upp för J.Lindebergs progressiva sportbutik på nyrenoverade avdelningen NK Sport i Stockholm. Butikens totalrenoverade 80 kvadratmeter ska bygga vidare på konceptet för den nydesignade flagship-butiken på Biblioteksgatan, och integrerar exklusivt sportmode med skandinavisk inredningsarkitektur.

Även om J.Lindebergs skandinaviska rötter har en djup koppling i varumärkets DNA, så kopplar varumärket idag även samman segmenten sport och mode på en global nivå. Med skarpa och sportiga silhuetter, oväntade detaljer, färg och funktion, erbjuds högkvalitativa produkter för en modern livsstil långt utanför Sveriges gränser.

Kollektionerna i butiken kommer under hösten primärt vara från J.Lindebergs golf- och skidavdelning – med inslag av tekniska modeplagg som på ett naturligt sätt matchas på golfbanan, bland bergen såväl som på jobbresan.

Temat på höstens golfkollektion är klassiskt möter framtid. Med en färgstark historia bygger kollektionen vidare på ikoniska plagg med innovativ design och tekniska lösningar. En exklusiv kapselkollektion kommer även lanseras där framtidens golf visualiseras och tolkas i svart/vitt genom print gjorda med en egenutvecklad vävteknik.

Den nya skidkollektionen influeras även den av mötet mellan teknik och klassisk design. Här är inspirationen bland annat hämtat från jakten på det okända, en strävan efter något långt bort från civilisationen.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-09-09 11:31