Jonah Hill hintar om ett samarbete med Adidas

Är Jonah Hill och Adidas lika med sant? Skådespelaren som nu är aktuell med Netflix storsatsning "Maniac", hintar på sin Instagram om att ha något nytt och spännande i görningen med sportvarumärket.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2018-10-09 08:07  |  Lästid: 2 minuter

Jonah Hill, bland annat känd som den upphetsade tonåringen från komedisuccén Superbad är tillbaka i rampljuset med Netflix nya science fiction-serie Maniac. Där spelar han återigen med parhästen Emma Stone, och kanske är han just nu hetare i filmbranschen än någonsin tidigare.

Men intresset för streetwear har tagit honom mer och mer in i modets värld, och det senaste är att han nu verkar ha något på gång med inga mindre än Adidas. 

Under de senaste dagarna har skådespelaren lagt upp bilder på sin Instagram där han hintar om att ha något slags samarbete på gång med sportvarumärket. På en av bilderna står Jonah Hill vid en BMW med ett par adidasskor och i bildbeskrivningen står det: ”Något kul på gång från mig och Adidas?”

Sneakerskorna som skådespelaren bär i den delade bilden syns också i ett tidigare inlägg där han tackar Adidas för att företaget har ”hooked him up”, ett typiskt engelskt uttryck som exempelvis kan användas när man fått en ny pryl av ett företag.

Det finns ännu inga bekräftade uppgifter om det eventuella samarbetet eller vad det medför, även om inläggen tyder på att Jonah Hill kan vara Adidas senaste kändisrekrytering, efter stornamn som bland annat Kendall och Kylie Jenner.

Läs också: Dela på Facebook
Tweeta