Kim Kardashians favoritkräm och smart SPF-trick – Här är vårens bästa groomingprodukter

Vårens bästa reseförsäkring: en dagkräm med spf som skyddar mot solens strålar.

Daniel Lindström  |  Publicerad 2022-05-04 15:50  |  Lästid: 2 minuter

Verso Day Cream spf 30

En lyxig dagkräm med UV-filter och retinol 8, ett stabiliserande A-vitamin. Den här krämen används med fördel på morgonen och kan användas ensamt eller i kombination med andra produkter. Verso Day Cream jämnar ut hudtexturen och minimerar synligheten av fina linjer och rynkor. 900 kr/50 ml.

Exuviance Daily Corrector Day Cream Spf 35 

Daily Corrector Spf 35 innehåller neoglukosamin som varsamt exfolierar utan att göra huden känslig. Den här krämen är väldigt lätt men återfuktar ändå suveränt hela dagen. Passar alla hudtyper och är särskilt bra för hud med pigmentfläckar eller med fet tendens. 579 kr/40 ml.

Dermalogica Oil Free Matte Spf 30

Dermalogica, grundat 1986 i Kalifornien för hudsalonger, är ett av redaktionens verkliga favoritvarumärken. Känns proffsigt in i minsta detalj. Den här dagkrämen med spf är bra för dig med fet hud eller som har problem med akne. Preparatet sjunker in direkt och ger huden en matt finish. 595 kr/50 ml.

Kiehl’s Ultra Facial Cream Spf 30

En av premiummärket Kiehl’s mest populära produkter heter Ultra Facial Cream (Kim Kardashian använder den!) och är känd för sina återfuktande egenskaper. Den här varianten innehåller spf och är ett perfekt val den här tiden på året. 330 kr/50 ml.

Paula’s Choice Resist Skin Restoring Moisturizer Spf 50 

Spf 50!  Nu snackar vi. Denna fuktgivande kräm förebygger både framtida solskador och hudens åldrande. Antioxidanter från bland annat kaffeböna skyddar mot miljöför­oreningar, niacinamid och lakritsrot hjälper till att förbättra hudtonen medan sheasmör stärker och reparerar. Passar en normal till torr och mogen hud. 459 kr/60 ml.

+ Doften: Maison Margiela

Du vet den där känslan, och framför allt lukten, på våren när solen bryter igenom himlen efter ett häftigt regn och det är friskt och klart i luften. Denna eau de toilette är inspirerad av just den upplevelsen, någonstans i grönskande natur. Maison Margiela levererar alltid fantastiska unisexdofter, och denna nyhet är inget undantag. Bland ingredienserna märks rosé­peppar, patchouli från Bali, och isparta, en träig ros från Turkiet. Maison Margiela When the Rain Stops, 1 020 kr/100 ml.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2022-05-04 15:57