Klart: Swedish House Mafia återförenas – spelar på Tele2 Arena i vår

Världskända dj-trion är tillbaka – gör sin nästa konsert på Tele2 Arena i Stockholm i vår.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2018-10-22 14:51  |  Lästid: < 1 minut

Det har länge ryktats om att en återförening av svenska dj-gruppen Swedish House Mafia varit på gång. Nu är det dock inget annat än ett faktum.

Beskedet släpptes nyligen vid en presskonferens på Berns i Stockholm och gruppen berättade om att den första spelninen blir på Tele2 Arena i Stockholm. 

– Vi var skyldiga våra fans att köra. Och oss själva. Varför vi slutade var att vi ville prova nya grejer och nu har det gått så lång tid att vi tycker att det är kul igen, säger Axel ”Axwell” Hedfors till Aftonbladet.

Gruppen splittrades 2013

Swedish House Mafia har under det senaste decenniet stått som ett av de starkaste varumärkena för housemusiken i världen. Gruppen gjorde sitt stora internationella genombrott med hitlåten ”One” som sedan följdes av en hel drös tokkända hitlåtar, inte minst ”Greyhound och ”Dont you worry child”.

Gruppen berättade i juni 2012 att de skulle splittras och gå skilda vägar och sedan dess har vi fått se en solokarriär från artisten Steve Angello, medan Axel Hedfors och Sebastian Ingrosso spelat tillsammans som duon Axwell Λ Ingrosso. Senaste gången gruppen återförenades var tillfälligt på en spelning i slutet av mars i år under musikfestivalen Ultra i Miami. 

Biljetterna till konserten på Tele2 Arena släpps på lördag den 27 oktober kl 12.00.Dela på Facebook
Tweeta