Kolla in säsongens snyggaste väskor från Louis Vuitton

Franska modehuset Louis Vuitton gör det de är bäst på: eleganta väskor i skinn. Vi på King har handplockat våra favoriter på herrsidan – från jobbväskan till weekendbagen.

Rasmus Blom  |  Publicerad 2021-04-12 15:13  |  Lästid: 2 minuter

Varför inte kickstarta våren med en ny väska? Anrika modehuset Louis Vuitton har tillverkat väskor sedan mitten av 1800-talet och är kanske det varumärke med bäst koll i ämnet. Med sin högprofilerade och geniförklarade modedesigner Virgil Abloh i spetsen lanserar företaget nu Louis Vuitton Aerogram by Virgil Abloh, en exklusiv kollektion fullspäckad med lyxiga herrväskor för livets alla tillfällen. Vi ser allt från renodlade iPad-väskor till eleganta resväskor (för den dagen man får resa igen).

Nedstängningar och hemmajobb har slagit hårt mot allas vårat behov av väskor, oavsett utförande, men nu när vi går mot ljusare tider har suget efter en riktigt schysst väska aldrig varit större. Så varför inte satsa på en i den absoluta premiumklassen?

Inför våren och sommaren 2021 har Virgil Abloh tonat ner formspråket och fokuserat på en minimalistisk och stilren design. Väskorna är tillverkade i svart, präglat skinn och bär alla en stiliserad LV-logga. Vissa har även en trevlig liten namnbricka och bagagetagg hängande på sig.

Vi på King har valt ut våra fyra favoriter.

Ryggsäck som funkar lika bra till vardags som på resa.
Jobbväska med plats för dator och papper.
Axelväska med avtagbar rem, perfekt för kort och telefon.
Weekendbang eller en väldigt lyxig träningsväska.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2021-04-12 15:14