Kungligt i King

Redaktionen  |  Publicerad 2011-04-13 10:59  |  Lästid: < 1 minut
Bild 424800
King nummer fem, som pryds av Prins Carl Philip, finns i butik den 20 april.
När är man egentligen en helt vanlig kille? När man växt upp i ett slott, har en pappa som är kung, en mamma som är drottning och ser paparazzis oftare än sina syskon? Antagligen inte. Men vad gäller då för killen som gillar att promenera i naturen, känner att han inte hinner med att träna lika ofta som han egentligen vill, är tillsammans med en söt girl next door från vischan och gillar att köra fort med det mesta som har motor? Betydligt vanligare, eller?
Inför det kommande numret av King – i butik den 20 april – har vi fått den unika möjligheten att träffa Prins Carl Philip,­ en 31-åring som pendlar mellan hemmet i Gamla Stan i Stockholm och studierna i skånska Alnarp. En inte helt vanlig 31-åring – ­ jag menar, vem föds in i sin roll 2011? ­– men långt ifrån helt ovanlig heller. Efter två möten med prinsen och sammanlagt runt tolv timmar tillsammans är det mest ovanliga jag hittar hos honom hans naturligt trevliga sätt. Det må låta insmickrande, men är icke desto mindre sant. Människor med kändisstatus lägger sig ofta till med divalater ­– men inga regler utan undantag, och vår prins är definitivt ett sådant.
Vi är givetvis oerhört stolta över att som enda svenska media få intervjua prinsen om det han brinner för. Motorsporten, kitesurfingen, fotograferingen, formgivningen och inte minst Mustaschkampen och fajten mot prostatacancern –­ Sveriges vanligaste cancerform.
”Kan jag hjälpa till så är det klart att jag gör det. Det är en självklarhet att jag ställer upp”, som prinsen själv uttrycker det.
 
Se de unika bilderna och läs intervjun med prinsen i King nummer fem, i butik den 20 april. Prenumeranter av King får sitt exemplar tidigare.
 

Av: Per Nilsson, chefredaktör

Dela på Facebook
Tweeta