Leif GW Persson gör Instagramdebut – här är det klockrena inlägget

Instagram har äntligen fått den folkkära professorn på sin sida.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2018-10-10 10:29  |  Lästid: < 1 minut

I början av oktober var det äntligen dags för Sveriges folkkära kriminolog och succéförfattare Leif GW Persson att göra debut på sociala medier genom att öppna ett Instagramkonto. Detta förstås till fansens stora jubel i kommentarsfälten.

Även om Instagram funnits sedan 2010, och GW utan tvekan är en av landets största profiler, har han inte förrän nu tagit beslutet att träda in i världen av sociala medier. 

– Jag har aldrig varit särskilt intresserad av att vara med på sociala medier. Det beror mest på att jag är en gammal stöt som inte orkar lära sig nya saker , säger han i sitt första Instagraminlägg.

Och för att vara på den säkra sidan verifierar han även att det verkligen är han genom att ha på sig den omtalade västen.

– Jag lovar och försäkrar er om att det här är jag, det främsta beviset är ju att jag bär den här västen som bara jag har, säger han och tar tag i sin ikoniska quiltade väst.

GW lovar även i sitt Instagraminlägg att lägga ut ”lite stort och smått” om vad han håller på med om dagarna. Än så länge har professorn hunnit lägga ut 13 inlägg på sin profil. Några är filmsnuttar om sitt medverkande i tv-rutan, och andra är bilder på vad han sysslar med om dagarna. 

Läs också:Dela på Facebook
Tweeta