Liam Gallagher släpper stilrena sneakers med Adidas

En hyllning till rocklegendarens livslånga relation till varumärket.

King Magazine logotyp
Marlon Appelgren  |  Publicerad 2019-08-23 13:31  |  Lästid: < 1 minuter

Den brittiske rocklegendaren, citatmaskinen och inte minst attitydmästaren Liam Gallagher är i modesvängarna kanske mest känd för sin oändliga garderob av parkasjackor samt banbrytande frisyrval. Hans förflutna Oasis är brittpop, Fred Perry zip-crews, jeans och sneakers när det är som självklarast och stjärnans stil har länge haft en naturlig länk till streetwear-sfärens finrum.

Nu teamar stjärnan upp med Adidas Spezial för releasen av den nyuppdaterade Adidas-sneakern Spezial Padiham LG SPZL. Den stilrena sneakern släpps i samband med releasen av Gallaghers kommande album Why Me? Why Not? och teasades av Liam redan i samband med en spelning tidigare i somras. Skorna kommer i en krämfärgad ovandel i mocka och läder som matchas med en mellansula i gummi som går i samma färg. Andra detaljer inkluderar Liam Gallaghers ansikte på plösen samt Adidas legendariska och tungt patenterade streck i klassisk zig-zag beskärning.

Sneakern släpps i begränsad upplaga och är en hyllning till Gallaghers livslånga relation med Adidas. I en intervju medger Oasis-sångaren att han varit lojal mot de tre ränderna ända sedan han fick sina första Adidas-skor som han då hade på sig religiöst.

På sin Instagram publicerade rockstjärnan även ett klipp där han får syn på skorna för första gången.

– Snyggaste jäveln på den här planeten, snyggaste skorna på den här jävla planeten.

Adidas Padiham LG SPZL släpps 30 augusti. Prislappen är i nuläget okänd.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-08-23 13:43