Live: Se Louis Vuittons herrvisning för våren och sommaren 2025

Modeveckan i Paris är igång! Se franska modehuset Louis Vuitton, med Pharrell Williams i spetsen, visa nästa års sommarkollektion.

Rasmus Blom  |  Publicerad 2024-06-18 15:24  |  Lästid: < 1 minuter

Idag drar herrupplagan av världens viktigaste modevecka igång – Paris Fashion Week. Hela modebranschen, influgna Hollywoodkändisar och även vi på King kommer att vara på plats för att kolla in nästa års vår- och sommarkollektioner som ska presenteras under glamourösa former.

Veckan rivstartar med Paris tyngsta och mest tongivande modevarumärke Louis Vuitton vars herravdelning leds av artisten och designern Pharrell Williams som ska visa upp sin femte kollektion för det anrika huset.

Louis Vuittons senaste herrmodevisning med cowboytema under ledning av Pharrell Williams. Foto: Getty Images
Inbjudan till säsongens Louis Vuitton-visning för män.

Det var 2023 som det 170-åriga franska modehuset meddelade att N.E.R.D-medlemmen och Happy-sångaren Pharrell Williams ersätter den kreative herrchefen Virgil Abloh som avled i cancer 2021. Sedan dess är Pharrell Williams modevärldens tveklöst hetaste namn.

Vad Williams kokat ihop den här gången återstår att se – senast var det den rådande cowboytrenden – för hemlighetsmakeriet är som alltid stort. Följ visningen live kl. 20.30 i spelaren nedan – den går även bra att se i efterhand.

Dela på Facebook
Tweeta