Spana in Louis Vuittons nya klockkollektion – Tambour Icons

Det ständigt aktuella lyxmärket lanserar ursnygga unisex-klockor i ny kollektion.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2019-04-17 08:43  |  Lästid: < 1 minut

Ända sedan Louis Vuitton Mallatier år 1854 öppnade sin första butik för resgods i Paris har det luxuösa märket varit några av världens absolut tydligaste statussymboler. 

Till en början bestod verksamheten av väsktillverkning åt världens resande krösusar. Koffertarna, som ofta antog astronomiska proportioner, blev snabbt populära och med den stora efterfrågan breddades sortimentet till att även innefatta utrymmeskrävande accessoarer som plånböcker och agendor.

Spana in Louis Vuittons nya klockkollektion – Tambour Icons
Louis Vuitton-koffert i klassiskt utförande från 1940. Numera ett samlarobjekt med en så svindlande prislapp som 210 000 kr. //Foto: Lvtrunks.com

Så sent som 2002 blev Louis Vuitton med sin allra första klockkollektion Tambour – och nu lanseras nya Tambour Icons, en ny kollektion bestående av fyra klockor för både män och kvinnor.

Spana in Louis Vuittons nya klockkollektion – Tambour Icons

Tambour Monogram finns tillgänglig i 28, 34 och 39.5 mm och Tambour Damier Graphite kommer i en diameter på 41.5 mm. Designen visar upp Louis Vuittons ikoniska detaljer där subtil elegans ska giftas med märkets stora personlighet.

Louis Vuittons senaste klockkollektion Tambour Icons finns tillgänglig på varumärkets hemsida.

Dela på Facebook
Tweeta