5 favoriter från Herrstil hösten 2015

Herrstil har sedan starten erbjudit svenska marknaden prisvärda och för den skointresserade, livsviktiga produkter. Med tiden har utbudet vuxit från skoblock, krämer och borstar till strumpor och scarfs. Genomgående till ett väldigt överkomligt pris.

Andreas Weinås  |  Publicerad 2015-11-03 08:01  |  Lästid: 2 minuter
5 favoriter från Herrstil hösten 2015

Nytt för säsongen hos Herrstil är varumärket Myrqvist som erbjuder kvalitetsstrumpor i bomull och Merinoull samt scarfs i 100% Kashmir. Färgpaletten är smakfullt återhållsam med fokus på naturliga toner av blått, brunt, grått och svart. Som färginslag har man valt vinrött som enligt oss är en av de bästa accentfärgerna att kombinera med exempelvis mörkblå eller grå kostymer. 

Vi har valt ut 5 favoriter ur Herrstils utbud som vi vill slå ett lite extra slag för. 

Myrqvist Snö – Sand


 

5 favoriter från Herrstil hösten 2015
En sandfärgad kashmirscarf är nästan ett måste i den manliga garderoben. Perfekt till marinblått, grått och brunt och till det överkomliga priset på 699 kronor.

 

Skovårdspaket - Start

 


5 favoriter från Herrstil hösten 2015
Om det är något man bör investera i när man köpt sina första kvalitetsskor är det en bra bas av skovård. Herrstil har tagit fram ett Startkit innehållande skoblock, borstar, putsduk, skokräm och vax. Allt du behöver för att hålla dina skor i toppform i år framöver.

 

Klädborste - Dubbel

 

5 favoriter från Herrstil hösten 2015
Att man behöver borstar till sina skor känner det flesta till men vikten av en vettig klädborste är minst lika stor. Här i form av en dubbelsidig borste men vildsvinsborst på ena samt ett mjukare borst på andra för känsligare tyger. Perfekt för att hålla kostymer och kavajer snygga och fräscha.

 


Kostymgalge - Antik finish

 

5 favoriter från Herrstil hösten 2015
Precis som man behöver borsta sina kavajer och kostymer behöver de en kvalitetsgalge att hänga på som fyller ut axelpartiet för att inte förlora kavajens form. Här med en smidig del som håller kostymbyxan på plats.

 

Fars dag-erbjudande


 

5 favoriter från Herrstil hösten 2015
En perfekt present på fars dag den 8:e november är det här kitet med 5 par strumpor från Myrqvist i Merinoull samt ett par skoblock från Aquila.
Dela på Facebook
Tweeta