A.J Menswear Trunk Show i Göteborg & Malmö

Trunk Shows i Sverige sker ofta i Stockholm. Idag skall vi istället fokusera på två intressanta event som går av stapeln till helgen i Göteborg och Malmö.

Andreas Weinås  |  Publicerad 2019-09-18 09:18  |  Lästid: 3 minuter

A.J Menswear Trunk Show är inne på sin tredje säsong och grundaren Aleksandar Jovanovic, även känd som @aleksjj på Instagram. Till vardags arbetar han som Managementkonsult och på fritiden driver han bloggen Aleksjj.com där han ger råd och inspiration till män som klär sig för en liknande karriär och söker prisvärd kvalitet.

Idén bakom AJ Menswear Trunk Show uppkom då Aleksandar som är boende i Malmö fann att utbudet av klassiskt herrmode var begränsat till ett antal få butiker i staden och att mycket av det prisvärda alternativ som figurerar framför allt online, inte fanns representerade i södra Sverige.

Första eventet visade sig vara en stor succé och för hösten kommer event hållas i såväl Göteborg (lördag 21/9) som Malmö (söndag 22/9). På plats finns just en uppsjö av intressanta aktörer som normalt inte har varken showroom eller en kontinuerlig närvaro i städerna. De företag som väljer att ställa ut täcker alla områden i den manliga garderoben från kavajer och kostymer till skjortor, skor och accessoarer.

Uställare under bägge eventen är följande:

Blugiallo

Måttsömnadsspecialist med devisen ”21st Century Tailoring” som erbjuder måttsydda kostymer, ytterplagg och jeans samt ett generöst utbud av stickade plagg. Anmälan för konsultation görs på: www.blugiallo.com. Begränsat antal platser.

Måttsydd ytterrock och byxa tillsammans med stickade plagg från Blugiallo

Bravur

Svensk klockspecialist som kombinerar svensk design med schweiziska urverk. Bravur erbjuder klockor med såväl mekaniska som quartzdrivna verk av hög kvalitet samt i flera olika utförande.

Bravur erbjuder schweiziska urverk i klockor som monteras i Sverige.

CDLP

Svenska CDLP är ett spännande företag inom underkläder som erbjuder basplagg av högsta kvalitet. I deras utbud hittar man bland annat strumpor, kalsonger och badkläder i hållbara material som produceras i Europa.

Avskalade underkläder av hög kvalitet från CDLP

J.Hopenstand

Schweiziska läderspecialisten J. Hopenstand erbjuder bland annat bälten, korthållare och andra små läderaccessoarer av högsta kvalitet. På eventet finns det möjlighet att se hela kollektionen samt designa egna skräddarsydda produkter ur sortimentet. 

Vändbart bälte från J Hopenstand där man kan välja färg, material och spänne

Shirtonomy

Svensk skjortspecialist som erbjuder prisvärda måttsydda skjortor och overshirts producerade i Portugal med tyger från Europas främsta väverier. Anmälan för måttagning görs till: customer@shirtonomy.com (märk med Rubrik: Göteborg eller Malmö Trunkshow). Begränsat antal platser. 

Måttsydd overshirt från Shirtonomy

Skolyx

Skolyx ett gediget sortiment av kvalitetskor tillverkade i Spanien. På eventet har ni möjlighet att hitta närmare på nya topplinjen TLB Artista, ett urval från Skolyx eget märke samt ett väl utvalt utbud av skovårdsprodukter samt strumpor. Är ni intresserade av någon specifik modell / storlek så maila ktj@skolyx.se

Utvalda modeller från TLBs premium linje "Artista" via Skolyx

Stefano Cau

Accessoarspecialisten från Como, Italien som erbjuder slipsar, näsdukar, scarves samt andra accessoarer av högsta italienska kvalitet. På plats kommer ni att se delar av årets kollektion samt få möjlighet att beställa egendesignade (MTO) slipsar. 

Handgjorda slipsar från italienska Stefano Cau

AJ Menswear Trunk Show kommer äga rum i Kvänums lokaler på Packhusplatsen 7 i Göteborg samt Östergatan 28B i Malmö. Bägge dagarna är det öppet mellan 12-17 och för mer information om eventet rekommenderar vi ett besök på trunkshow.aleksjj.com.

Dela på Facebook
Tweeta