Care of Carl lanserar limiterat i Italienska avdelningen

I år firar Care of Carls Italienska avdelning 5-årsjubileum och det har man firat med att ta fram en limiterad kollektion tillsammans med sina varumärken.

Andreas Weinås  |  Publicerad 2019-09-02 08:10  |  Lästid: 2 minuter

Care of Carl har sedan starten 2010 haft som ambition att erbjuda den skandinaviska mannen kvalitetsplagg online. För exakt fem år sedan lanserade man sin första stora satsning på italiensk toppkonfektion i form av den Italienska avdelningen, något som vi bevakade på plats.

För att fira detta 5-årsjubileum har man tagit fram en exklusiv och limiterad kollektion tillsammans med sina varumärken ur avdelningen. Utöver klassiska inslag som Barba, Incotex och Boglioli hittar vi flera nytillskott så som prisvärda skjortspecialisten Mazzarelli, italienska Altea samt spjutspetsvarumärket Brunello Cucinelli.

”Brunello Cucinelli är ett varumärke som vi tittat på och inspirerats av under en lång tid och som uppenbart återspeglar en mer samtida stil. En spännande kontrast till vårt övriga sortiment och ett varumärke som ger avdelningen ny tyngd. Tillsammans med befintligt sortiment och övriga varumärken som introducerats under hösten börjar avdelningen kännas komplett.”

Henning Källqvist, grundare och VD.
Henning Källqvist, grundare och VD på Care of Carl

Totalt inkluderar den Italienska avdelningen 39 varumärken som alla bidrar med italiensk toppkonfektion och täcker hela den manliga garderoben. Vi har tittat närmare på den nya kollektionen och valt ut våra personliga favoriter.

Dela på Facebook
Tweeta