Club Vintage är tillbaka! 5-6 oktober på Jungfrugatan 29

Vintagesuccén är tillbaka! Till helgen öppnar Club Vintage återigen dörrarna på Jungfrugatan 29 och plockar fram det finaste vintage hösten kan erbjuda.

Andreas Weinås  |  Publicerad 2019-09-30 09:36  |  Lästid: 2 minuter

För ca ett halvår sedan kunde ni läsa om det nyheten Club Vintage här på Manolo. Ett koncept som bygger på att välgjorda plagg av hög kvalitet skall få en ny chans även om de inte längre passar den ursprungliga köparen. I en tid där klimat- och miljöfrågan aldrig varit viktigare är second hand och vintage ett naturligt steg i rätt riktning. Mycket av det hantverk som ligger bakom en handsydd kavaj eller kostym förtjänar att få leva vidare även om det är i någon annans garderob. Det ger också möjligheten för många som inte har de ekonomiska förutsättningarna att köpa en kostym för 20 000-30 000kr att få uppleva finaste hantverk till en bråkdel av priset.

Måttsydd kostym från Sartoria Partenopea

Vårens event blev en stor succé där nästan alla plagg som ställdes ut försvann under en heldag. För hösten har man adderat ytterligare en dag till upplägget och det finns fler plagg och storlekar än någonsin. Plagg, skor och accessoarer från Sartoria Partenopea, Eidos, Ring Jacket, Luigi Bianchi Mantova, Zaremba Bespoke, Chad Prom, Drake´s, Hermès, Church´s, Edward Green, Saint Crispin´s, John Lobb, CQP, Crockett & Jones och många fler kommer finnas på plats och allt eftersom saker säljs kommer ytterligare guldkorn adderas till utbudet.

Ett brett utbud av randsydda skor i högsta kvalitet

Fokus ligger på plagg för höst och vinter-säsongen så är man ute efter att fynda ett par prisvärda flanellbyxor, en tweedkavaj eller varför inte en exklusiv ytterrock så är det nu till helgen 5-6 oktober man bör bege sig till Jungfrugatan 29 i Stockholm. Under lördagen pågår eventet mellan 11-17 och på söndag mellan 12-16.

Prisnivån kommer ligga enligt följande riktlinjer med undantag för enstaka fall:

Rockar: >4500kr, Kostym: >4000kr, Kavaj: >2500kr, Byxor: >1200kr, Stickat: >800kr

Skor: >3500kr, Väskor: >1500kr, Slipsar: >250kr, Näsdukar: > 100kr

Stor chans att fynda slipsar och näsdukar till fast pris

Vill man ha mer information kring Club Vintage och deras event följer man dem enklast via företagets Instagram eller Facebook.

Mängder med handsydda kostymer för hösten
Dela på Facebook
Tweeta