CQP Trunk Show hos Lund & Lund

Nyligen kunde ni läsa om Ring Jackets Trunk Show hos Lund & Lund och idag kan vi meddela ett nytt spännande event. Det är svenska CQP som håller företagets första Trunk Show tillsammans med butiken där besökarna får möjlighet att specialbeställa företagets modeller i valfri mocka- eller lädernyans.

Andreas Weinås  |  Publicerad 2017-04-20 08:01  |  Lästid: 2 minuter
CQP Trunk Show hos Lund & Lund

Många av Manolos läsare känner säkert till CQP vid det här laget. Den svenska premiumaktören på sneakers har på bara några år blivit ett populärt inslag bland stilintresserade män i såväl Stockholm som internationellt. Man sticker ut med att rita alla sina modeller inhouse och arbeta med finaste material i såväl mocka som sula.

Detta är nog första gången vi ser det populära konceptet MTO (Made to Order) appliceras på premiumsneakers. Det är en relativt vanlig tjänst inom framför allt konfektion men även randsydda skor och vi tycker det är ett välkommet inslag även när det kommer till sneakers. 

Då detta är första gången CQP erbjuder tjänsten har man valt att erbjuda modellerna TARMAC och RACQUET den här gången och det kommer gå att välja mellan mängder av mocka och skinnkvaliteter från företagets garverier. Man kan även välja nyans på sula och sulkant för att möjliggöra en personlig och unik modell. 


Prispåslaget för tjänsten är ca 15% över ord. pris och leveranstid är ca 6-8 veckor. 

Eventet går av stapeln om en vecka närmare bestämt torsdagen 27/4 mellan 9-18 hos Lund & Lund på Sturegatan 12 och representater från butik och tillverkare kommer finnas på plats för konsultation.

Eventet är By Appointment så är ni intresserade av att beställa ett par unika sneakers hör man enklast av sig till info@lundochlund.se för tidsboking.

 


CQP Trunk Show hos Lund & Lund
Modellen Tarmac som är företagets signaturmodell.
CQP Trunk Show hos Lund & Lund
Utöver mängder med alternativ av mocka och skinn finns även flera färger på sula att välja på.
CQP Trunk Show hos Lund & Lund
Den ofodrade modellen Racquet som är inspirerad från den klassiska tennisskon är en personlig favorit för sommarhalvåret.
CQP Trunk Show hos Lund & Lund
Här i nyansen Cloud Grey med off white-sula.
Dela på Facebook
Tweeta