De Petrillo besöker Linnégatan no.2

I veckan besöker en av de mest intressanta neapolitanska aktörerna Sverige och närmare bestämt Göteborg. Det är familjeföretaget De Petrillo som håller en trunk show på Linnégatan no.2 under fredag och lördag denna veckan.

Andreas Weinås  |  Publicerad 2019-04-03 08:39  |  Lästid: 2 minuter
De Petrillo besöker Linnégatan no.2

Utbudet av kostymer och kavajer med en kombination av hantverksmässiga inslag till rimliga priser är långt ifrån det lättaste att hitta. Ett företag som senaste säsongerna har etablerat sig på allvar med en mindre ompositionering är neapolitanska tillverkaren De Petrillo, döpt efter familjen bakom företaget. 

De erbjuder en kvalitativ produkt med sydda mellanlägg i halv eller hel kanvaskonstruktion, naturlig axel och ett typiskt snitt för regionen. Prismässigt ligger de för konfektion på en väldigt överkomlig nivå med byxor från ca 2 300 kr, kavajer från ca 7 900 kr och kostym från sca 9 900 kr. 

Under trunk showen på Linnégatan no.2 kommer självklart möjligheten till MTO alt. MTM att finnas där man kan anpassa företagets modeller efter egna önskemål i såväl material som mått. MTM-tjänsten har ett påslag på ca 20-25% från RTW i motsvarande material. 


De kommer utöver den traditionella måttsömnadstjänsten presentera en del spännande modeller för säsongen så som byxmodellen "A" med dubbla frontveck samt generös passform och fotvidd. Även ytterrockar med split raglan-axel samt företagets Sahariana Jacket som är en version av safarijacka med bälte. 

På plats från De Petrillos sida är grundarens son Fabrizio De Petrillo samt Alessandro Agazzi som kommer vara behjälpliga med såväl konsultation kring tyg som frågor om produkten. 

Trunk Showen pågår under fredag mellan 12-20 samt lördag mellan 10-16 och vill man boka en tid för konsultation och måttagning gör man det enklast via info@linnegatan2.se alt. på telefon 031-431450.

 


De Petrillo besöker Linnégatan no.2
Ytterrock med split raglan-axel öven företagets Sahariana.
De Petrillo besöker Linnégatan no.2
Fina rullade slag på kavaj i brun ull, silke och linneblandning.
De Petrillo besöker Linnégatan no.2
Den nya modellen "A" har en rak passform med dubbla frontveck.
De Petrillo besöker Linnégatan no.2
Kavaj och byxa från De Petrillo.
De Petrillo besöker Linnégatan no.2
Linnégatan no.2 i Göteborg
Dela på Facebook
Tweeta