Höstens lookbook från Shirtonomy

Svenska skjort- och måttsömnadspecialisten Shirtonomy lanserar ny lookbook med modellen Nicolas Spiers fotograferad av Milad Abedi.

Andreas Weinås  |  Publicerad 2019-09-16 11:38  |  Lästid: 3 minuter

Svenska skjort- och måttsömnadspecialisten Shirtonomy har de senaste åren vuxit i populäritet mycket tack vare kombinationen av överkomligt pris och intressanta kragar och tyger. Prisbilden ligger från ca 850kr och då rör det sig om måttsydda skjortor i framför allt italienska tyger, sydda i Portugal.

Man har utvecklat en rad olika populära kragmodeller med längre snibbar som ligger väl i tiden och senast i våras lanserades företagets andra Overshirt. För hösten valde man att producera en ny lookbook där klassiska och nya tyger varvas och där man som konsument kan inspireras kring hur företagets skjortor kan kombineras med övriga plagg i garderoben.

Lookbooken är fotograferad av Milad Abedi och modell är svenska Nicolas Spiers samt företagets Creative Director; Tobias Skogquist.

Sky Puppy Twill är en ljusblå skjorta med diskret hundtand som passar perfekt till såväl mönstrade som enfärgade plagg.
Vanilla Oxford är en svagt gul oxford som ger ett lite mjukare intryck med lägre kontrast än den klassiskt vita skjortan. Här med företagets populära Formal Buttondown-krage och bröstficka.
Två nyanser av företagets skjortor i kashmirblandning.
Cream Cashmere...
...samt Camel Cashmere
Företagets senaste version av Overshirt heter M2 Coal och är i svart linne. Ett perfekt plagg för mellansäsonger och som både kan kläs upp och ner.
Como Chambray Denim är en av företagets verkliga storsäljare. En lite mer dressad chambrayskjorta som görs sig bra i kombination med mörkblått och benvitt.
Versionen Yield Stripe är en spännande rand i blått, lila och vitt med brittisk inspiration. Kombinera med mörkblå kostym för en diskret med personlig touch.
Dela på Facebook
Tweeta