Linnégatan no.2 Fall/Winter 2019 Lookbook

Idag skall vi titta närmare på höstens lookbook från en av Sveriges mest spännande butiker nämligen Linnégatan no.2 i Göteborg.

Andreas Weinås  |  Publicerad 2019-11-27 10:16  |  Lästid: 2 minuter

Trogna läsare av Manolo känner med stor säkerhet till Linnégatan 2 vid det här laget. Butiken har sedan man slog upp dörrarna 2010 vuxit fram som en av Sveriges främsta butiker i herrmodesegmentet. Från att de tidiga åren fokuserat starkt på varumärken som Ralph Lauren, Oscar Jacobson och Eton har man sen ett par säsonger kunnat stoltsera med smala och initierade aktörer inom respektive produktsegment. Eller vad sägs om kavajer och kostymer från Ring Jacket, Caruso och De Petrillo, randsydda skor från Alden, Crockett & Jones och Carmina eller varför inte stickat från Johnston´s, Drumohr och Drake´s.

Hantverksnivån är inte sällan hög men fokus handlar snarare om ett handplockat utbud av produkter och varumärken som ligger i linje med butikens karaktär. Kritstrecksrandiga kostymer kombineras med framgång tillsammans med signalröda polotröjor och generöst skurna raglanrockar kläs såväl upp som ner.

Vi tittade närmare på företagets lookbook man tagit fram för säsongen där man själva lyfter fram butikens nyheter på ett inspirerande sätt.

Kostym - Ring Jacket, Polotröja - Drumohr

Kavaj - De Petrillo, Polotröja - Morgano

Hundtandsmönstrad kavaj i kombinerad med benvit polo

Shaggy Dog-tröja - Aspesi

Weekendbag - Frank Clegg

Ytterrock - De Petrillo, Polotröja - Morgano

Split raglanrock och salt/peppar kavaj i två monokroma kombinationer.
Dela på Facebook
Tweeta