Måttsömnadskväll med Caruso hos Ströms Man & Woman

Onsdagen 11:e september vankas det MTM-kväll på Ströms butik i Stockholm. På plats finns italienska Caruso och alla kunder erbjuds 15% rabatt på utbudet.

Andreas Weinås  |  Publicerad 2019-09-04 08:16  |  Lästid: 2 minuter

För alla stil- och klädintresserade kommer i nästa vecka ett väldigt trevligt event med fokus på måttsömnad. Platsen är Ströms butik i korsningen Sveavägen/Kungsgatan i Stockholm och på plats hittar vi en av Italiens främsta kostymproducenter.

Caruso med sitt ursprung i Parma har beskrivits som den perfekta mixen mellan södra Italiens lätta konstruktion och den mer uppbyggda silhuetten från norr. Likt sina konkurrenter i Neapel arbetar man med en lätt konstruktion men ofta med en ”renare” axelkonstruktion mer lämpad för en formell kostym.

Sedan 1958 har man producerat några av världens finaste kostymer och på senare år har det egna varumärket stärkts avsevärt genom flera spännande modeller som gränsar mellan formellt och avslappnat.

På plats från Carusos sida är mästerskräddaren Gianluca Petroni som kommer sköta måttagning på kunder. Under perioden 29/8 - 17/9 har Ströms valt att slopa halva måttsömnadsavgiften på 15% och under eventet den 11:e erbjuder man även 15% rabatt på all shopping under kvällen. Vill man boka en tid för måttsömnad gör man det enklast via mail till PurpleRoom@Stroms.com eller på telefon 08-226300.

Utöver Caruso hittar vi varumärken som Stenströms, Dellga och Doucal´s som alla erbjuder MTM eller MTO-tjänster på plats.

Jag kommer också vara på plats och snacka stil i allmänhet och måttsömnad i synnerhet så anmäl er till eventet nu. Anmälan till eventet sker via den här länken.

Butikens Purple Room där det finns möjlighet till personal shopping och måttagning.
Dela på Facebook
Tweeta