Mellandagsrea hos Marcus Malmborg

Idag vill vi tipsa om en av de få mellandagsreor vi faktiskt finner intressanta. Det är Marcus Malmborg som erbjuder 30% rabatt på näst intill hela utbudet från Eidos Napoli för att göra plats för vårens nyheter i januari.

Andreas Weinås  |  Publicerad 2016-12-28 09:37  |  Lästid: 3 minuter
Mellandagsrea hos Marcus Malmborg

Marcus Malmborg har ni kunnat läsa om vid flera tillfällen här på Manolo de senaste året. Från att ha tagit ett av marknadens mest spännande varumärken; Eidos till Sverige har han utöver måttsömnadstjänsten i sitt showroom under året även lanserat en webshop. Här man kan hitta stora delar av Eidos konfektion så som kavajer, kostymer, byxor och rockar men även ledigare inslag som stickat och Lupo-shirts.

Marcus erbjuder 30% rabatt på hela utbudet på sajten (bortsett från Lupo-shirts som är på 20%) till och med nyårsafton så har man varit sugen på något från Eidos under hösten kan det vara perfekt tillfälle att omplacera eventuella julklappspengar i ett eller ett par långsiktiga investeringar. 

Vår rekommendation när det kommer till just reor är att alltid tänka långsiktigt. Satsa på något som du tror du kommer ha glädje av i flera vintrar framöver och saker som går att kombinera med din övriga garderob. 


Vi tittade över utbudet och valde ut några personliga favoriter som kommer kunna uppskattas både de nästkommande månaderna men även flera vintrar framöver.

Eidos Ciro Brown Flannel Suit

Mellandagsrea hos Marcus Malmborg
Mörkbrun flanellkostym i modellen Ciro med breda slag. Just en mörkbrun kostym är ett väldigt intressant val då det är mörkt nog att bäras kvällstid och till vardags även kan brytas upp i uddabyxa och kavaj.

Eidos Blue Ciro Flannel DB Jacket

 

Mellandagsrea hos Marcus Malmborg
Eidos dubbelknäppta version av Ciron är riktigt fin och i mörkblått är den användbar både som del av kostym (tillhörande byxa finns att köpa) eller som uddakavaj till exempelvis grå eller beige flanellbyxa.

 


Eidos Palermo Coat Blue

Mellandagsrea hos Marcus Malmborg
Att fynda på rean handlar enligt oss i första hand om att tänka långsiktigt. Köp saker som man kommer ha användning för över tid och som man gärna hade velat ha även till fullpris. En mörkblå paletå är en av garderobens absoluta hörnstenar och ser bra ut över såväl ett par jeans som en smoking.

 

Eidos Ragosta Jacket Brown

Mellandagsrea hos Marcus Malmborg
Ett alternativ för de med lite ledigare stil är Eidos version av field jacket. Här i ull och i tre olika färgställningar. Vår favorit är brun som går perfekt till ett par blå jeans.

 


Eidos Beige Lorenzo Flannel Trousers

 

Mellandagsrea hos Marcus Malmborg
Beige byxa av modellen Lorenzo som kännetecknas av dubbla plisséringar och hög midja. Om man gillar tanken på en ljus byxa även vintertid men inte riktigt känner sig bekväm i vitt kan en beige vara ett perfekt alternativ. Gör sig otroligt bra både mot blå och grå kavajer.
Dela på Facebook
Tweeta