Mingla med oss på MTM-kväll hos Ströms 13/9

På onsdag kväll kommer vi finnas på plats när Ströms Man & Woman har ett specifikt måttsömnadsevent tillsammans med Luigi Bianchi Mantova, Eton och Drake´s. Vi kommer även visa upp en smakprov på vårt gemensamma projekt som lanseras i slutet av månaden.

Andreas Weinås  |  Publicerad 2017-09-09 08:55  |  Lästid: 2 minuter
Mingla med oss på MTM-kväll hos Ströms 13/9

Ni som följt Manolo kontinuerligt under det senaste året minns säkert vår recension av Luigi Bianchi Mantovas MTM där vi lät sy upp en dubbelknäppt kostym i mörkbrun flanell.  

Under kvällen finns alltså möjlighet att träffa representanter för detta familjeföretag i tredje generation samt titta närmare på själva produkten. Sen vår artikelserie om den måttsydda kostymen har man adderat möjligheten till såväl en Spalla Camicia som Side Adjusters för byxor. 

 


Mingla med oss på MTM-kväll hos Ströms 13/9
Dubbelknäppt kostym i brun flanell från Luigi Bianchi Mantova som vi recenserade tidigare i vår.

Svenska skjortspecialisten Eton kommer vara på plats för att erbjuda måttsömnad av företagets skjortor och brittiska Drake´s ger möjligheten till att specialbeställa företagets slipsar i valfri vidd, längd och material. 

Jag kommer vara på plats i egenskap av redaktör för Manolo och visa upp ett smakprov från vårt senast projekt tillsammans med Ströms som lanseras i månadsskiftet. Det kommer även finnas gott om möjlighet att ställa frågor angående stil i allmänhet eller måttsömnad i synnerhet. 

 

Mingla med oss på MTM-kväll hos Ströms 13/9
Handsydda slipsar efter kundens alla önskemål från Drake´s.

Kvällen kommer även att bjuda på skön musik och barberare från Barber & Books som berättar om manlig skönhetsvård. Det bjuds på smakprov från Franska Vinlistan, tilltugg, öl från Åbro bryggeri samt espresso från schweiziska Jura.


Eventet äger rum 19-21 på onsdag den 13:e september i Ströms butik vid korsningen Kungsgatan/Sveavägen i Stockholm

För mer information om Ströms kommande måttdagar (5–26/9) eller en eventuell tidsbokning, maila PurpleRoom@stroms.com eller ring 08–22 63 00.

 

Mingla med oss på MTM-kväll hos Ströms 13/9
Ett litet smakprov på vårt senaste projekt tillsammans med Ströms.
Dela på Facebook
Tweeta