Ring Jacket & Edward Green Trunk Show – Lund&Lund 8-9/11

Två av världens intressantaste aktörer inom klassiskt herrmode kommer till Stockholm för gemensam Trunk Show hos Lund & Lund till helgen.

Andreas Weinås  |  Publicerad 2019-11-06 11:24  |  Lästid: 2 minuter

Två av våra absoluta favoritmärken besöker Stockholm den kommande helgen 8-9 november. Vi talar om japanska kostym- och kavajspecialisten Ring Jacket som med sin precision och fenomenala tillskärning tagit västvärlden med storm de senaste fem åren. Företaget arbetar mycket med egenutvecklade tyger och en internationell passform som är längre än den inhemska. Deras kavajer och kostymer präglas av en full kanvas-konstruktion samt högt skurna ärmhål, något som man vanligtvis inte hittar inom konfektion.

Gunclub-rutig kavaj från Ring Jacket tillsammans med grovstickad polo

Vi har även anrika Edward Green från Storbritannien och närmare bestämt Northampton. En av världens högst aktade skotillverkare med en lika imponerande bredd som spets. Med ikoniska modeller som Galway, Dover, Chelsea och Piccadilly samt ett hantverk i absoluta toppskiktet har man cementerat sin plats som en av världens bästa skor bland stilentusiaster världen över.

Piccadilly: Världens kanske bästa loafer enligt oss.

Bägge dessa varumärken kommer att presentera sitt utbud samt erbjuda specialbeställningar i form av MTO (Made To Order) som ger möjligheten att beställa en produkt i valfritt material bland befintliga storlekar.

Lund & Lund som är officiell återförsäljare för bägge varumärkena är också ensam med dem i Stockholmsområdet vilket gör detta till en unik chans att testa skor, kavajer, byxor eller rockar från några av de absolut främsta.

För tidsbokning kontaktar man enklast på info@lundochlund.se eller via företagets Instagramkonto.

Hundtandsmönstrad kavaj från Ring Jacket
Dela på Facebook
Tweeta