Sartoria Vanni Trunk Show – 20/12

Vi har under hösten tipsat om mängder med skrädderier och tillverkare som besökt Sverige för Trunk Shows. Idag vill vi tipsa om Sartoria Vanni från Florens som erbjuder en mycket prisvärd måttsömnadstjänst och besöker Stockholm den 20:e december.

Andreas Weinås  |  Publicerad 2016-12-12 13:23  |  Lästid: 2 minuter
Sartoria Vanni Trunk Show - 20/12

Ni som följt Manolo en längre tid minns kanske vår artikel om Sartoria Vanni där vi redogjorde för historien bakom företaget.

Sen dess har det hänt en hel del inom företagets produktutbud vilket vi tycker känns riktigt roligt. 

Kavajerna är som ni kunnat läsa tidigare av en sydd halv kanvas-konstruktion producerade i Italien och man arbetar med flera av de främsta väverierna i världen så som Vitale Barberis, Delfino och Loro Piana. 


Priserna startar på ca 500 € och uppåt för en kavaj och från ca 990 € för kostym. 

Man lanserade inför hösten även en serie av rockar i enkel- respektive dubbelknäppt utförande. Rockarna startar på 990 € för 100% ull, 1 590€ för ull/kashmir,  samt 2 990 € för 100% kashmir.

Tidigare var exempelvis kavajernas slag begränsade till en storlek (relativt smala vilket haft störst efterfrågan internationellt) men inför hösten har man lanserat en ny slagbredd på ca 10 cm i såväl peak som notch lapel. 

 


Sartoria Vanni Trunk Show - 20/12
Tredelad kostym med det nya breda slaget.
Sartoria Vanni Trunk Show - 20/12
Kavaj med det breda slaget men i spetsigt utförande.
Sartoria Vanni Trunk Show - 20/12
Grön uddakavaj.
Sartoria Vanni Trunk Show - 20/12
Beige rock i dubbelknäppt utförande.
Sartoria Vanni Trunk Show - 20/12
Enkelknäppt paletå.

Sartoria Vannis Trunk Show kommer gå av stapeln på Scandic Grand Central och vill man titta närmare på företagets produkter eller kanske beställa något gör man det enklast HÄR.

 

Dela på Facebook
Tweeta