Shirtonomy Milano Lookbook

Svenska skjortspecialisten Shirtonomy reste till Milano och fotograferade vinterns lookbook med flera spännande tygkvaliteter och nyanser.

Andreas Weinås  |  Publicerad 2020-01-06 13:00  |  Lästid: 3 minuter

Tiden då man som företag lanserade en vår respektive höstkampanj är sedan länge förbi och idag ser vi mängder med varumärken som lanserar mindre lookbooks och nyheter kontinuerligt under året. Ett av dessa är svenska Shirtonomy som erbjuder måttsydda skjortor från ca tusenlappen i en rad spännande tyger för såväl höst som vår och dressat som ledigt.

En utmaning när man arbetar med måttsömnad är att ge kunder inspiration kring sina val då man inte arbetar med färdigsydd konfektion och det i vissa fall kan vara svårt att föreställa sig hur respektive tyg eller krage kommer te sig i verkligheten. För att ge inspiration och vägledning samt presentera flera av företagets nyheter för säsongen valde man att resa till Milano och möta upp med modellen Nicolas Spiers som är ansiktet utåt för vinterns lookbook.

Nyheter som en härlig pikékvalitet i flera färger samt de popuära skjortorna med kashmirblandning kombineras med såväl dressade som lediga plagg och visar på hur man enkelt kan få ut maximal användning ur sin beställning.

Nyheten Indigo Pique tilsammans med vita byxor och manchesterkavaj
Företagets flanellkvalitet i grått
Klassisk blå oxford tillsammans med slips och kavaj
Företagets Formal Buttondown-krage
Kvalitén Camel Cashmere ihop med virkad slips i samma ton
Ash Pique med jeans och lager på lager
Dela på Facebook
Tweeta