Sommarbälten

Olof Enckell  |  Publicerad 2010-04-12 13:11  |  Lästid: 2 minuter
Bild 313830

Med lättare och färre plagg blir accessoarerna allt mer tongivande. Som bältet, ett enkelt medel för att variera stilen. Manolo har valt ut tre bälttyper som kompletterar och sätter färg på klädseln.

Mocka – För den uppklädda stilen rekommenderas det ofta att kombinera skor och bälte ton i ton. För att bryta den uniforma känslan kan det dock vara snyggt att välja ett bälte i något avvikande färgnyans eller annan läderkvalité. Som ett mockabälte. Lika snyggt till jeans som businessviden.


Bild 313831

Färgstarkt - Pigga upp chinosen och button down-skjortan med ett färgstarkt bälte. Perfekt sommarsäsongen till ett par chinos eller varför inte en ledig linnekostym.

Bild 313832

Flätat – Den som känner sig osäker på att kombinera bälte och skor satsar med fördel på ett brunt flätat läderbälte, som frånsett svarta skor går att bära till alla typer av skor och stilar. Nedanstående bälte passar kanske främst en ledigare klädsel, men den sobra färgskalan ger samtidigt ett väldigt bärbart intryck.


Bild 313833

Samtliga bälten från Anderson's. Skjorta Barba, byxor Boglioli, lila linnenäsduk Amanda Christensen, rutig näsduk Borrelli.

Dela på Facebook
Tweeta