Spännande nyheter från Viola Milano

Accessoarföretaget Viola Milano slog igenom med sina armband i lavasten men har idag vuxit till något otroligt mycket mer. Först kom en imponerande slipskollektion och nu lanserade företaget sin nästa stora satsning på hemsidan.

Andreas Weinås  |  Publicerad 2016-12-14 14:07  |  Lästid: 2 minuter
Spännande nyheter från Viola Milano

Viola Milano har man kunnat läsa om här på Manolo ett flertal gånger. Sedan starten har man som sagt blivit tongivande aktörer i flera områden av accessoarer och i höst lanserar man för första gången en kollektion med kläder och skor på sajten.

Det rör sig om skjortor som man tagit fram tillsammans med företaget 100 Hands, en av de absolut främsta i branschen när det kommer till skjortans hantverk. Vi hittar även en mindre kollektion av stickade plagg från Italien i merinoull och kashmir/silkes-blandning. 

Den kanske största nyheten är att man för första gången lanserar skor och inte från vem som helst. Det är anrika Edward Green från Northampton som erbjuds i en rad utföranden och modeller. 


Utöver sina tidigare accessoarer som näsdukar, slipsar och scarfs lanserar man lite mer exklusiva armband i Sterling silver. 

 

Cristal Shape Sterling Silver Bangle

Spännande nyheter från Viola Milano
Viola Milano lanserade nyligen en serie med exklusiva armband i silver.

 


Edward Green Unlined Dover

Spännande nyheter från Viola Milano
Den största nyheten för säsongen är nog att Viola Milano börjat sälja Edward Green. Här i en ofodrad version av modellen Dover i Tobacco suede.

 

Viola Milano x 100 Hands

Spännande nyheter från Viola Milano
Nästa stora satsning på hemsidan är en linje med helt handsydda skjortor producerade av 100 hands. Här hittar man alltifrån klassisk poplin till ledig denim och ett par olika kragar.

 


Superfine Merino Wool Crewneck

Spännande nyheter från Viola Milano
Finstickade tröjor i merinoull från en liten fabrik i Umbria, Italien.

 

Bird Pattern Untipped Wool Chalis

Spännande nyheter från Viola Milano
Slipsar är vad företaget kommit att bli starkast förknippat med och man fortsätter visa sig starka på området.
Dela på Facebook
Tweeta