TBD Eyewear x Berg & Berg Trunk Show i Göteborg

Idag är kan vi meddela en glädjande nyhet för alla göteborgare. Berg & Berg samt TBD Eyewear, två av våra personliga favoriter när det kommer till accessoarer kommer hålla en gemensam Trunk Show i Robin Petterssons lokaler i Victoriapassagen 7-8 april. Ett utmärkt tillfälle att få klämma och känna på företagens produkter.

Andreas Weinås  |  Publicerad 2017-04-03 07:56  |  Lästid: 2 minuter
TBD Eyewear x Berg & Berg Trunk Show i Göteborg

Den här typen av gemensamma Trunk Shows där två eller tre parter samarbetar blir allt vanligare i #menswear-sfären. Vi tycker det är en strålande utveckling då företagens produkter eller tjänster ofta kan komplettera varandra snarare än konkurrera vilket gör att kunderna får ett brett utbud att titta på under ett och samma event. Vi har sett skjort- och kostymtillverkare samordna event såväl som skomakare och den här gången är det alltså dags för ett event med fokus på accessoarer.

Både Berg & Berg och TBD Eyewear är varumärken som många av er Manololäsare säkert känner till sen tidigare. De sysslar i huvudsak med prisvärda nischprodukter och försäljning via egen webshop även om de även haft ett antal externa återförsäljare. 

I Göteborgsområdet är dock utbudet av de bägge varumärkena begränsat så genom att anordna en Trunk Show tillsammans med Robin Pettersson får även stilintresserade från Sveriges näst största stad chansen att titta närmare på produkten. Solglasögon i synnerhet är något som alla vet måste provas för det kan röra sig om millimetrar mellan perfekt och platt fall.


Bägge företagen tar med sig en rykande färsk vårkollektion med flera produkter som precis lanserats.

Utöver Berg & Berg och TBD Eyewear så erbjuder Robin Pettersson skräddarsytt från sitt egna skrädderi samt B&Tailor och har nyligen börjat arbeta med det mycket spännande skjortföretaget 100 Hands. Ett företag som gör några av de hantverksmässigt mest imponerande skjortor jag har sett som kommer vara tillgängliga som Bespoke via Robin Pettersson och gå att beställa antingen på plats i Göteborg eller under hans Trunk Shows i London, Paris och Stockholm.

 

TBD Eyewear x Berg & Berg Trunk Show i Göteborg
TBDs modell "Pleat" ovanpå några av vårens Madderslipsar från Berg & Berg.
TBD Eyewear x Berg & Berg Trunk Show i Göteborg
Skräddarsydda byxor från Robin Petterson.
TBD Eyewear x Berg & Berg Trunk Show i Göteborg
Avprovning på en skräddarsydd kostym från B&Tailor.
TBD Eyewear x Berg & Berg Trunk Show i Göteborg
Handsydda skjortor från 100 Hands kommer finnas tillgängliga för beställning.
Dela på Facebook
Tweeta