The World of Shoes – Allt om kvalitetsskor

I veckan gick alla skoentusiasters dröm i uppfyllelse. Skosajten The World Of Shoes som lanserades av Daniel Pagrotsky och Hannes Rebas. Med bilder, filmer, marknadsplats och ett imponerande märkesgalleri.

Andreas Weinås  |  Publicerad 2016-06-21 10:18  |  Lästid: 2 minuter
The World of Shoes - Allt om kvalitetsskor

The World Of Shoes är skriven på engelska och ambitionen är att samla allt om världens bästa skor på ett och samma ställe. Hannes Rebas är redaktör och Daniel Pagrotsky arbetar med marknad och tillsammans hoppas de kunna skapa en av världens största sajter på området. 

Då sajten är nylanserad är det fortfarande en hel del kvar att göra men det finns redan ett imponerande utbud av artiklar och filmer om skovård tillgängligt redan nu. Med tiden är tanken att det skall adderas en webshop och ett fullskaligt märkesgalleri med över 400 skotillverkare. 

Vi önskar grabbarna all lycka och framgång för allt som kan öka intresset för kvalitetsskor i Sverige och världen är värt att stödja. 


 

The World of Shoes - Allt om kvalitetsskor
Artikel om Corthays klassiker Arca.
The World of Shoes - Allt om kvalitetsskor
Artikel om historien bakom företaget John Lobb.

 

En mycket trevlig videointervju med Andrew Peach från Edward Green under företagets Trunk Show på Linnegatan 2 i Göteborg. Andrew förklarar hur handsömnaden av exempelvis tåpartiet på ett par Dover går till. 

 


Dela på Facebook
Tweeta