Välkommen till nya Manolo.se!

Efter tre år i gamla kostymen svidar Manolo äntligen upp. Ett luftigare format, tydligare meny och en rad andra nyheter hoppas vi att skall öka upplevelsen att surfa här på sajten. Och som alltid är vi intresserade att höra vad du tycker.

Olof Enckell  |  Publicerad 2010-08-16 11:55  |  Lästid: < 1 minuter

Grundtanken med nya sajten har varit att låta artiklarna och innehållet ta större plats. Tvåspaltsindelning med större bilder och bredare textspalt ger ett luftigare intryck där du som läsare kommer ännu närmare kläderna vi skriver om. Dessutom introducerar vi ett nytt menysystem och en sökfunktion som gör det lättare att hitta bland gamla artiklar.  

Insytt, som visar det senaste från andra bloggar är kvar, men vi har uppdaterat blogglistan och kommer numera visa ett fast antal bloggar som vi tycker stämmer överens med Manolos profil. Sedan har vi gjort det enklare att skicka in sina frågor om stil och mode genom formuläret i högerspalten. En annan nyhet som vi berättat om tidigare är att man numera måste vara registrerad för att kunna kommentera i inläggen. Vi tror detta skall stärka diskussionerna här på sajten. Om önskemål finns möjliggör detta även att framöver kunna koppla nya smarta funktioner till din användarprofil. Eftersom som vi i och med denna omgörning även byter teknisk plattform måste även du med ett användarnamn från gamla Manolo registrera dig på nytt. 

Nu kommer det säkert att upplevas som lite ovant till en början, men på sikt är vi övertygande om att dessa förändringar kommer skapa en mycket bättre sajt. Har du åsikter om den nya designen är vi tacksamma för din kommentar. Stort som smått, allt är till hjälp.


Sedan allt är inte yta. Innehållsmässigt kommer det hända mycket på Manolo i höst. Vi kommer gå ännu djupare och bjuda på ännu bättre stilinspiration för den initierade läsaren - allt för att bli den självklara stilguiden för sofistikerat herrmode.

Stilfulla hälsningar

Olof Enckell, Redaktör Manolo.se

Dela på Facebook
Tweeta