Välkomna på måttsömnadsevent hos Ströms Man & Woman 12/9

Idag kan vi bjuda in er läsare till ett av höstens stora måttsömnadsevent i Stockholm. Det är anrika butiken Ströms Man & Woman som har italienska produktspecialisterna Caruso och Barba på plats. Vi kommer vara där för att visa upp vår nya byxa för hösten men det kommer även gå att boka ett fåtal platser för stilrådgivning och konsultation av oss vid en MTM-beställning.

Andreas Weinås  |  Publicerad 2018-08-30 13:30  |  Lästid: 3 minuter
Välkomna på måttsömnadsevent hos Ströms Man & Woman 12/9

Ströms Man & Woman som man hittar i korsningen mellan Kungsgatan och Sveavägen i Stockholm är en av Stockholms äldsta och främsta herrekiperingar. Man arbetar med ett brett utbud av kvalitetstillverkare utöver sin egen prisvärda konfektion. 

På eventet som går av stapeln klockan 19.00 den 12/9 är det två av butikens italienska inslag som kommer på besök. Från kostymspecialisten Caruso kommer mästerskräddaren Gianluca Petroni vara på plats under kvällen samt de efterföljande två dagarna (13-14/9) för att sköta måttagning. 

Startpriser för måttsömnad från Caruso är följande:


Kavaj 11 999kr, Kostym 15 499kr, Byxa 3 499kr och Rock 13 499kr.

Dessa priser kan självklart variera beroende på tygval etc. 

Från neapolitanska skjortmakaren Barba Napoli är det grundarens son Antonio som står för måtten under kvällen och efterföjande dag (13/9). Här startar måttsytt på 2 599 kr och även här spelar valet av tyg in på slutpriset.

Jag (Andreas Weinås) kommer vara på plats under kvällen i egenskap av redaktör för Manolo för att diskutera stil och visa upp prover på vår senaste byxa tillsammans med Ströms som väntas landa i butik inom kort. Det kommer även gå att boka en personlig konsultation och stilrådgivning rörande måttbeställningar med mig under torsdagen 13/9. Det kan handla om att man vill ha tips eller råd rörande material, färg, snitt eller modell och hur man skall tänka när man bygger upp sin garderob i allmänhet.


Det finns tyvärr endast ett fåtal platser så är man intresserad av detta gör man bäst i att boka in sig så fort som möjligt. För tidsboking mailar man enklast purpleroom@stroms.com eller ringer butiken på 08226300. 

Måttagning och konsultation sker i Ströms Purple Room, en avskild och privat sektion där man i lugn och ro kan avnjuta en espresso eller ett glas champagne medan man bläddrar bland tygerna i utbudet.

 

Välkomna på måttsömnadsevent hos Ströms Man & Woman 12/9
Ströms "Purple Room" som är avsett för måttsömnad och stilrådgivning.

Utöver Caruso, Barba och Manolo kommer det finnas mängder med andra aktivitetet på plats. Maserati visar upp företagets fantastiska bilar och det kommer bjudas på tilltugg och dryck i italiensk anda. 


Sist men inte minst så kommer Ströms erbjuda 15% rabatt på sortimentet under kvällen samt alla måttbeställningar mellan 1-21 september. Det är alltså 15% reducerat pris på summorna som anges högre upp i artikeln. Ströms har även flera personer med lång erfarenhet och erbjuder måttsömnad året om från flera av butikens varumärken om man inte skulle ha möjlighet att närvara när producenten är på plats.

Anmälan till eventet görs enklast via den här länken

 

Välkomna på måttsömnadsevent hos Ströms Man & Woman 12/9
Butiken erbjuder 15% rabatt på sortimentet under kvällen.
Välkomna på måttsömnadsevent hos Ströms Man & Woman 12/9
Undertecknad i MTM-kostym från Caruso som måttades av Gianluca under företagets besök på Gabucci förra året.
Dela på Facebook
Tweeta