Valor Tailoring Trunk Show 8:e juni

Alternativen för måttsytt till såväl hög kvalitet som rimliga priser blir allt fler i Sverige. En aktör som valt att besöka huvudstaden för återkommande trunk shows är Valor Tailoring som representeras av Lalle Johnson. På torsdag 8/6 håller man sin sista trunk show för våren på Nio Rum i Stockholm.

Andreas Weinås  |  Publicerad 2017-06-05 08:51  |  Lästid: 2 minuter
Valor Tailoring Trunk Show 8:e juni

Ni har kunnat läsa om Valor Tailoring tidigare här på Manolo. Under våren har man besökt Stockholm inte mindre än tre gånger och avslutar serien av trunk shows på Nio Rum nu på torsdag. 

Företaget erbjuder måttsytt i form av kavajer, kostymer, rockar, byxor och skjortor men har även en MTO service på skor där man kan välja mellan mängder av modeller, material och färger. 

Prisnivån startar på 6 800 kr för rockar och kostymer, 4 700 kr för kavajer, 2 100 kr för byxor och 1 300 kr för skjortor. Dessa priser kan självklart variera beroende på materialval och konstruktion. 


En stor del av Valors usp och konceptuella tänk är att underlätta och vägleda dig som kund i beställningsprocessen. Det är här Lalle Johnson kommer in med stor erfarenhet kan ge råd oavsett om det rör färg, material eller detaljer. 

För våren har företaget skapat en mindre lookbook som fungerar som inspiration till hur man kan tänka rörande en beställning för säsongen. Måttsytt kan för många vara svårt att visualisera då plaggen inte är färdigsydda och ibland kan därför förslag på hur vissa tyger och kombinationer ter sig vara till stor hjälp. 

Leveranstiden för en måttsydd beställning är ca en månad och vill man boka en tid för måttagning till torsdag gör man det enklast här.

 


Valor Tailoring Trunk Show 8:e juni
Klassisk kombination av blå kostym.
Valor Tailoring Trunk Show 8:e juni
Ljus kostym i grått med inslag av blått i slips och strumpor.
Valor Tailoring Trunk Show 8:e juni
Ljus kavaj med mjuk axel.
Valor Tailoring Trunk Show 8:e juni
En ledigare tolkning av kostymen med tunnstickad tröja.
Dela på Facebook
Tweeta