Marriotts lyxsvit är drömmen för alla fotbollsfans i världen

Ett hotellrum med panoramautsikt över Bayern Münchens hemarena är det bästa av två världar.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2018-10-15 07:28  |  Lästid: 2 minuter

Vad sägs om ett lyxhotellrum med panoramautsikt över fotbollsplanen där en av världens vassaste klubbar spelar sina hemmamatcher? Det kanske låter som en dröm, eller en kombination för bra för att vara sann. Men i tyska klubben FC Bayern Münchens Allianz Arena har det varit möjligt, i alla fall för den mest tursamma.

Internationella hotellkedjan Marriott inledde tidigare i år ett partnerskap med FC Bayern München. Kort efter det kom sedan det fantastiska beskedet att man ville bygga hotellsviter i VIP-området i klubbens hemmaarena Allianz Arena.

Hotellsviterna gör det möjigt för gästen att ligga i sängen och se en match live genom det stora panoramafönstret. I sviten finns en kingsize-säng, en eldstad, och en stor tv om man mot förmodan vill se på något annat än fotboll i världsklass mitt framför sig. 

 

Marriotts lyxsvit är drömmen för alla fotbollsfans i världen
Arenan har en kapacitet på 75 000 åskådare. Foto: Getty Images

Enligt The Sun kommer sviterna hyras ut under matchdagar i framtiden. Än så länge är det lite oklart hur mycket det ska kosta eller vad som annars krävs för att få rumsnycklen. Hotellkedjan har dock tidigare under året gått ut med att man kan vinna möjligheten genom att samla så kallade Marriott Rewards-poäng

Fans från Tyskland, Frankrike och Storbritannien hade bland annat chansen att vinna VIP-biljetter till hotellsviterna för att se när FC Bayern München mötte rivalerna Borussia Dortmund den 31 mars, skriver Daily Mail.

Läs också:Dela på Facebook
Tweeta