Masie Williams kryptiska post om hur Game of Thrones slutar

Färdig med inspelningarna tog Arya Stark tog farväl av serien i en post på Instagram – och hintade om hur det hela kommer att sluta.

Magnus Kvandal  |  Publicerad 2018-07-09 11:02  |  Lästid: < 1 minuter

Masie Williams har gjort sin sista inspelning i rollen om Arya Stark i ”Game of thrones”. Säsong åtta, som har premiär våren 2019, innebär slutet för den episka berättelsen.

I ett inlägg på Instagram tar Williams farväl av serien efter den sista inspelningen på Nordirland och slängde samtidigt med ett kryptiskt meddelande i inlägget. ”Hej då Belfast. Hejdå Arya. Hej då Game of thrones. Vad kul jag har haft”, skriver hon i inlägget – som också innehåller en bild på ett par blodiga sneakers.

goodbye belfast. goodbye arya. goodbye game of thrones. what a joy i’ve had. here’s to the adventures to come #lastwomanstanding #barely #immasleepforthenextfouryears #justkiddingidontsleep


A post shared by Maisie Williams (@maisie_williams) on

I inlägget använder hon också hashtaggen #lastwomanstanding – som kan tolkas som att Arya Stark är den av karaktärerna som överlever längst i serien. Men det kan också vara så att hon helt enkelt var den skådespelare som blev klar med sina inspelningar sist, i vilken ordning de nu görs. Att det blir en blodig sista säsong kan vi i alla fall vänta oss, med tanke på fläckarna på hennes skor.

I en intervju med Jimmy Kimmel i februari sa Masie Williams att hon vet hur Game of Thrones kommer att sluta – trots tidigare uppgifter om att flera olika säsongsavslutningar skulle filmas för att hålla slutet hemligt så länge som möjligt.

Dela på Facebook
Tweeta