Messi och Salah bjuder på totalt bolltrolleri i ny Pepsi-reklam

Se fotbollsstjärnorna glimma i fullständig bollmagi i en kamp om den sista Pepsiburken.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2019-02-12 12:04  |  Lästid: < 1 minut

Nu är Pepsi här igen med ett nytt fotbollsrelaterat reklamklipp för att öka läsktörsten några droppar. Och det görs förstås genom att kliva i traditionens spår och blanda sig med världens största fotbollsstjärnor. Denna gång är det inga mindre än Barcelona-legenden Lionel Messi och Liverpoolstjärnan Mohamed Salah som får stå för bollparaden i det nya och överraskande opåkostade reklamklippet.

Fotbollsstjärna + läskreklam är ett klassiskt och bevisligen framgångsrikt reklamrecept som tidigare använts flitigt av olika läskmakre i historien, inte minst med stornamn som David Beckham, Ronaldinho, Totti och Roberto Carlos.

En klassisk och tveklöst mer påkostad kampanj är Pepsis reklamklipp från 2004, där Beckham, Roberto Carlos och Ronaldinho syns rädda en hel by från att plundas genom att utöva sina makalösa bollskills i typisk medeltidsmundering.

I klippet ”Last can standing” tävlar fotbollsspelarna om den sista tillgängliga Pepsiburken och hindrar varandra från att hämta den från kylen genom att skjuta fotbollar på varandras händer.

Det blir en rejäl bolltrollar-show off där stjärnorna gör allt från att skjuta bollen genom bildäck till att kicka mellan plåttak. Detta förstås i en öde liggande bensinstation i öknen, där det passande nog inte skulle sitta helt fel att skölja strupen med något kallt och blaskigt.

Se klippet här: 

Läs också:Dela på Facebook
Tweeta