Moncler öppnar svinstor lyxbutik i Singapore

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2019-01-24 15:18  |  Lästid: 2 minuter

Det här med att klä sig snyggt på vintern är ett evigt problem för oss som bor i kalla länder. Något som varit en modemässigt bra lösning är klädmärket Moncler, som gör några av världens varmaste dunjackor samtidigt som man håller en hög modegrad. Nu har franska märket öppnat en butik där kylan inte riktigt är det största problemet. 

Moncler öppnar svinstor lyxbutik i Singapore

Monclers nya superbutik ligger i Singapores berömda hotellkomplex Marina Bay Sands. Utsidan av den gigantiska tvåvåningsbutiken är utformad för att efterlikna dunpuffarna från den klassiska Moncler-jackan ”Down jacket”.

Butiken blir förstås den största Moncler-butiken i Asien med en oblygsam yta på 521 kvadratmeter. Bakom den spektakulära inredningen står franska designern Gwenael Nicolas, där en skarp kontrast skapats genom att låta mörkt trä möta grå och vita stenar för att gå i linje med naturens element.

Moncler öppnar svinstor lyxbutik i Singapore

Visste du förresten att: Moncler har haft stora ekonomiska problem på grund av piratkopior? 2011 lanserades kampanjfilm-serien ”Don’t steal the jacket”, regisserad av ingen mindre än storfotografen Bruce Weber.

Läs mer om Monclers historia här:

Moncler öppnar svinstor lyxbutik i Singapore
Dela på Facebook
Tweeta