Morjas släpper sommarsköna espadrillos i lyxig mocka

Grå espadriller från Morjas

Få saker tyder på sommar och sol lika mycket som solbrända fötter i ett par stilrena espadrillos. Nu lanserar skomärket Morjas säsongens hittills snyggaste modeller i kategorin.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2019-05-28 14:49  |  Lästid: 2 minuter

I takt med att vi äntligen börjar röra oss mot varmare tidevarv här i Norden har det även blivit dags att se över utbudet av ledigare skomodeller som funkar bra i den efterlängtade semesterhettan. Med sina följsamma sulor av virat rep och avslappnade enkelhet är espadrillon ett givet alternativ för just detta behov. Och som om det inte kunde bli mer passande så lanserar det stockholmska skomärket Morjas nu en stilren och lite lyxigare tappning av sommarens otvivelaktigt skönaste skomodell.

Modellen The Espadrille är handgjord på en lite högre sula i mjuk mocka och kommer med en ovansida som bjuder på ett lyxigare och mera välklätt utförande än övriga modeller. Idén med skon är att man ska hålla modegraden uppe under varma sommardagar samtidigt som man intar en mera avslappnad look. Kombinationen av den högre sulan och mockan gör exempelvis att du med fördel kan använda skorna in på kvällstimmarna istället för att tvinga på dig ett par loafers eller andra dressade skor.

Espadrillerna från Morjas är ett ypperligt alternativ att kombinera med exempelvis vida byxor och skjorta i bomull eller linne.

Morjas espadriller släpps i färgerna svart, grå, mörkblå, krämvit och finns tillgängliga på varumärkets hemsida.
Pris: 950 kr.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-05-28 17:36