Morris öppnar ny butik i Göteborg

Morris Stockholm väljer Kvarteret Victoria för öppnandet av sin första butik i Göteborg.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2019-05-17 10:45  |  Lästid: 2 minuter

Morris Stockholm slår nu upp dörrarna till sin nya butik på Södra Larmgatan 16 i Göteborg. Något som sker i samband med nylanseringen av Victoriagården, där upprustningen är en del i Wallenstams stora satsning i att göra Kvarteret Victoria till en destination där besökare har möjlighet till shopping, mat och en allmänt härlig atmosfär.
– På Södra Larmgatan 16 välkomnar vi kunden till Morris värld. Butiken kommer präglas av värme och personlighet med det bästa från klassiskt europeiskt mode med vår twist, säger Johan Lund, kommersiell chef på Morris Stockholm i ett pressmeddelande.

Huset på Södra Larmgatan uppfördes 1845 och har flera ursprungsdetaljer och snickerier kvar. Det ska bidra till att ge butiken en unik personlighet som även ska passa väl in i kvarterets ambition att skapa utbud för Morris kunder.

I butiken, fördelad på två lokaler, kommer kunderna finna Morris Stockholm, Morris Heritage och Morris Lady. Målet med inflytten är att ytterligare förstärka varumärket i regionen och genom det kunna bedriva framgångsrik fullprishandel med produkterna. Butiken har även ingång från Victoriagården där Morris Stockholm kommer få sällskap av en rad olika nya butiker och restauranger.

Se bilderna från butiksöppningen här

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-05-20 12:41