Möt Kings nya bloggtrojka!

 |  Publicerad 2011-11-11 11:00  |  Lästid: < 1 minut
Möt Kings nya bloggtrojka!
Iris Hjelmstedt, Niklas Natt och Dag och Niklas Vestberg.

Iris Hjelmstedt, modeassistent på King, vad kommer du att skriva om i höst? 
– Tanken är att ni ska få en inblick bakom kulisserna i modebranschen i allmänhet och King i synnerhet. Och så ska jag försöka ge er ett kvinnligt perspekt på manligt mode. 

Läs Iris modeblogg här >

 

Niklas Natt och Dag, inhouseredaktör samt förment intellektuellt alibi för King, vad kommer du att blogga om? 

– Film (David Lynch), musik (David Lynch) och jag sitter as we speak och filar på 10 000 tecken om den dramaturgiska strukturen i The Fast And The Furious Tokyo Drift. Tanken är även att publicera material från intervjuer som inte ryms i tidningen. 

Läs Niklas blogg Kulturkrock här >

 

Niklas Vestberg, Kings groomingexpert, vad har vi att vänta från dig?

– Jag kommer att blogga om groomingnyheter och skriva om mina egna hudvårdsvanor. Det är även mycket möjligt att det slinker in inlägg om mitt jobb på TV4, kändismingel och mitt musikprojekt Man Meadow. 

 

Läs Niklas Vestbergs groomingblogg här >

Dela på Facebook
Tweeta