King kröner: 8 sandaler att satsa på i sommar

Säsongen för sandaler står äntligen för dörren. King väljer ut sommarens mest stilsäkra skor som behåller fötterna svala.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2019-06-05 15:16  |  Lästid: 3 minuter

För de som gärna visar tårna är sandalerna förstås helt rätt i tiden och sommarens utbud kan vara det bästa på länge. Håll flipflopsen till stranden och satsa istället på ett rejälare par som även är bekväma att vandra runt med i sommar.

I år ser vi dessutom en rad av olika sorters sandaler med hög modegrad där flera gör jobbet med att lyckas kombinera komfort och stil på ett mycket tilltalande sätt. Urvalet är stort, och du kan välja mellan allt från sportiga trekking-sandaler med kardborreknäppning till mer klassiska modeller som den minimalistiska slipin-varianten.

A.P.C

Sandaler från franska A.P.C. i minimalistisk och urban enkelhet. Ovansida i läder, justerbar rem för reglering av passform. Slitsula i gummi.
2 399 kr.

Grenson

Ledigt i läder från Grenson, utrustade med en bekväm gummisula. Passar bra ihop med ett par skräddade linnebyxor för en härlig balans.
1 799 kr.

Paul Smith

Strandvänliga sandaler prydda med Paul Smiths karaktäristiska ränder och med räfflad slitsula för ökat grepp.
1 999 kr.

Zara

Prisvärda sportsandaler med justerbara kardborreband och diskret kamouflagemönster.
399 kr.

Teva

Sandaler från Teva med resårband ovantill och tjock sula. Ett ledigt alternativ som tagits fram med komfort som grundprincip.
599 kr.

Dr Martens

Modefokuserad slingback-modell som liknar många andra klassiska sandaltyper. Dock med en unik touch som klargör att det är Dr. Martens du trätt dina fötter i.
1 340 kr.

Birkenstock

Tidlös klassiker från Birkenstock i sitt mest klassiskt utförande. Ovandel av birkoflor som är slitstarkt och lätt att hålla rent.
349 kr.

Álvaro

Italienskt handgjorda sandaler i minimalistisk design av ljusbrunt läder.
2 283 kr.

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar via Apprl. Läs mer om hur King jobbar med affiliatelänkar här.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-06-05 15:50