Mr Porter släpper kollektion med Off-White

Modemagnaten Virgil Abloh teamar upp med nätshoppsjätten Mr Porter i ett uppdrag att omdefiniera den moderna kontorsstilen. Se bilder från kollektionen här.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2019-01-14 13:42  |  Lästid: 2 minuter

Det prisbelönta go to-mekkat för herrstil på nätet Mr Porter har nu börjat samarbeta med trendande streetwearmärket Off-White. Tillsammans har de skapat en exklusiv kapselkollektion som endast kommer bli tillgänglig att köpa på Mr Porters hemsida.

Kollektionen ”Modern Office” är en enorm samling av traditionella och moderna sportkläder som inspirerats av en ny generation av kontorsarbetare.

Mr Porter släpper kollektion med Off-White

Det handlar om 20 plagg, 18 tillbehör och sex par skor. Under ledning av grundaren Virgil Abloh har den exklusiva samlingen skapats med Off-Whites ledande motto att definiera de grå områdena mellan färgerna svart och vitt. I detta fall syftar gråskalan till den pågående utvecklingen från det gamla till det nutida kontorsmodet.

Mr Porter släpper kollektion med Off-White

I kollektionen syns bland annat ulltyger, starka färger och ruggade material möta sina motsatser i bomull, nedtonade kulörer och rena detaljer. Till detta har märkets grundare och numera herrmodedesigner på Louis Vuitton, Virgil Abloh, sökt inspiration i samtidens kontorsnissar, och mixat den traditionella kostymstilen med plagg som bär tydliga sportinslag.

– ”Modern Office” harmoniserar klassiska affärskläder med streetwear, vilket gör samlingen till sin egen speciella enhet som både ungdomar och äldre generationer kan förstå, berättar grundaren av Off-White i ett pressmeddelande.

Kollektionen släpps 21 januari på Mr Porters hemsida

Dela på Facebook
Tweeta