Narcos: Mexiko – ny trailer till den fjärde säsongen

Förutom en liten tjuvkik på några bilder från i somras är det inte mycket vi sett från den senaste säsongen av Netflix Narcos. Nu finns en trailer och ett premiärdatum för den fjärde säsongen.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2018-09-07 08:20  |  Lästid: < 1 minuter

De två första säsongerna av Netflix succé Narcos kretsade kring den legendariske knarkbaronen Pablo Escobar, och hans politiska järngrepp om Colombia. Sedan fick vi följa med till den fruktade Cali-kartellen i colombianska staden Cali – och snart är det dags för ännu en omställning. I den fjärde säsongen av “Narcos” kommer vi lämna Sydamerika för att istället bli inkastade i Mexikos brutala drogvärld under 80-talet. 

I Mexiko får vi följa uppkomsten av den fruktade Guadalajarakartellen under 80-talet. En tid då droghandeln i Mexiko inte var organiserad utan istället till stor del sköttes av odlarna själva. I den ena huvudrollen, som knarkkungen Félix Gallardo, spelar skådepelaren Diego Luna, tidigare från “Rogue One: A Star Wars Story”. På den andra sidan står DEA-agenten Kiki Camarena, som flyttar till Mexiko när han blir erbjuden en ny tjänst i Guadalajara. Det visar sig snabbt att han har en mycket svårare och farligare uppgift framför sig än han trott. Här är det Michael Peña, tidigare från filmer som “Ant-Man”, som spelar i tv-seriens andra huvudroll.

“Narcos: Mexiko” släpps på Netflix den 16 november. 
Dela på Facebook
Tweeta