Netflix släpper teaser för nya Breaking Bad-filmen

Ska handla om meth-kocken och knarklangaren Jesse Pinkmans liv efter händelserna i tv-serien.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2019-08-26 10:54  |  Lästid: < 1 minuter

Äntligen! Bara några dagar efter att Better Call Saul-frontfigurens skådespelare Bob Odenkirk avslöjade att hela Breaking Bad-filmen redan har spelats in, har vi nu teasats med en första försmak på uppföljaren av en av världens mest hyllade tv-serier någonsin.

Aldrig har crystal meth-langning i New Mexico varit så spännande som i Breaking Bad, som alltjämt är ett populärt val när folk listar sina favoritserier genom tiderna. Spin off-serien Better Caul Saul har också den fallit i god jord hos såväl tittare som kritiker och nu är det alltså snart dags att återvända till Albuquerque, fast denna gång i långfilmsformat.

El Camino: A Breaking Bad movie är en kommande Netflix-film där vi får reda på hur det gick för Aaron Pauls karaktär Jesse Pinkman efter händelserna i Breaking Bad. Han var ju en av de få som lyckades hålla sig vid liv, men hur karaktärens öde skulle komma att visa sig efter Walter White fick man fantisera ihop på egen hand. Breaking Bad-skaparen Vince Gilligan står för även för manuset.

El Camino: A Breaking Bad movie släpps på Netflix den 11 oktober.

Se teaser-trailern här

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-08-26 10:54