Nike släpper fartfulla löparskor i neongrönt från Zoom-serien

Löpartid är nu! Nike kan nu presentera nyheterna inom Zoom-familjen, vilket inkluderar Nike Air Zoom Pegasus 36, Nike Zoom Pegasus Turbo 2, Nike Zoom Fly 3 och Nike ZoomX Vaporfly NEXT%.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2019-06-13 15:42  |  Lästid: 3 minuter

I takt med att den rådande löparsäsongen tar vid har det blivit dags för världens favoritskomärke Nike att återigen haka på i joggarspåret och släppa nytt snyggt i genren. Och att snabbhet står främst i fokus råder det inget som helst tvivel om. Varumärkets nya löparskor från den så kallade Zoom-serien är även utformade för att tillgodose behoven hos alla olika löpare. Allt från maratonlöpare i världsklass till de som bara vill klämma in några härliga kilometer under helgen.

2019 års Zoom-familj kommer i ett spektrum av neongrönt, den mest synliga färgen för det mänskliga ögat. Nikes designers tog fram en egen Nike-version av nyansen, kallad Nike Phantom Glow, eftersom dess kraftfulla lyster genererar en glödande effekt för Nike ZoomX Vaporfly NEXT%. Resterande modeller är klädda i ett spektrum av mjuka och djärva nyanser, vilket garanterar att varje modell sticker ut i löparspåren i sommar. Här nedan kommer nyheterna inom herrkategorin.

Nike Air Zoom Pegasus 36

Nikes mest sålda löparsko är tillbaka med nya uppdateringar. En ny mesh-överdel med extra perforeringar ökar andningsförmågan vid högvärmeområden, såsom framfoten och vristen. Synliga Flywire-kablar vid mittfoten håller dig stabil vid hög fart. Hälen och tungan är slankare, vilket ger en bekvämare och en mer överensstämmande passform än tidigare för en slät, lyhörd och dämpande löptur som du kan lita på dag efter dag. 

Nike Zoom Pegasus Turbo 2

I sin andra iteration uppdateras den dagliga träningsversionen av Nike Zoom Vaporfly 4% med en ljusare och snyggare överdel, främst tack vare ett genomskinligt material och loftat mesh. Ett mittfotband låser foten på fotbädden vid höga hastigheter. 

Nike Zoom Fly 3

Den uppdaterade versionen av Nike Zoom Fly har en genomskinlig och ljusare överdel med en ny placering av snörningen för en mer anpassningsbar passform. Den mjuka och fjädrande Nike React-mellansulan ger en mycket lyhörd dämpning och har en kolfiberplatta som ger en framåtdrivande känsla.

Nike ZoomX Vaporfly NEXT%

Nikes designers har lagt till 15% mer Nike ZoomX-skum (som kan ge upp till 85% procent energi tillbaka) i Nike ZoomX Vaporfly NEXT%,men skons vikt är densamma. Skons offset är nu 8mm, så du kan förvänta dig bättre stabilitet och ökad energibesparing före du trycker i från. Kolfiberplattan är kvar för att öka styvheten och ge en känsla av framåtdrivning. Ett nytt mönster i skons undersula ger även bättre grepp vid vått underlag. 

Nikes nya löparskor inom Zoom-familjen finns tillgängliga för NikePlus-medlemmar i utvalda butiker den 13 juni och globalt den 11 juli.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-06-14 11:49