Nitty Gritty bjuder in till utförsäljning i Stockholm

Skynda att fynda bland märken som Comme des Garçons och Stone Island när en av landets hetaste modebutiker bjuder in till "Warehouse Sale" på Krukmakargatan i Stockholm denna helg.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2019-04-23 08:45  |  Lästid: < 1 minut

En av Stockholms mest hajpade klädbutiker, Nitty Gritty, har sedan inflytten 2008 byggt ett litet modeimperium på den annars relativt sömniga Krukmakargatan på Södermalm. Idag är butiken omsluten av närbesläktade grannar som Our Legacy, L’Homme Rouge, Uniforms for the Dedicated samt det nya solglasögonmärket Chimi i vad som numera går att räkna som ett minimalt, södemalmskt shoppingstråk.

Nu är Nitty Gritty tillbaka med en ny utförsäljning – och den som vill lägga vantarna på det senaste bland plagg från varumärken som Comme des Garçons, Stone Island, Neighborhood och många fler gör rätt i att sondera utbudet när klädbutiken i helgen är tillbaka med sin populära Warehouse Sale i Stockholm.

Under helgen den 27-28 april finns det möjlighet att köpa produkter från tidigare kollektioner med rabatterade prislappar. Vid tidigare Nitty Gritty-utförsäljningar har kunder haft möjligheten att fynda jackor, kavajer, jeans, skor, tröjor samt accessoarer från ovannämnda varumärken men också från ett flertal andra.

Plats:
Nitty Gritty, Krukmakargatan 26, Stockholm

Tider:
10:00 — 17:00 Lördag 27 april
12:00 — 16:00 Söndag 28 april

Se mer info här:Dela på Facebook
Tweeta