Nu kan du hyra Red Hot Chili Peppers-villan i Mexiko

Lyxilla i Mexiko med pool och utsikt över havet.

Alltid velat semestra som en rockstjärna? Nu har du chansen (i alla fall om du är beredd att eventuellt bli ruinerad).

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2019-05-28 17:28  |  Lästid: 2 minuter

Få saker slår ett riktigt grymt semesterboende. Om något så borde det ändå vara ett lyxigt semesterhus med kvaliteter så höga att rockstjärnor väljer att vila sina inte så sällan utnötta kroppar och sinnen där.

Den som blir frestad av tanken att befinna sig i samma hus som rockbandet Red Hot Chili Peppers vid någon tidpunkt har bott i gör rätt i att skynda till playan Playa del Rey, Cabo San Lucas i Mexiko. Där finns nu möjligheten att hyra lyxvillan Casa Cortez som tidigare bebotts av inga mindre än Anthony Kiedis, Flea och övriga i det legendariska rockgänget.

Det är ju en semestertider snart. Så...Nästa helg kanske?

Huset ifråga, ligger beläget i ett gated community på en klippa med fantastisk utsikt över Californiaviken och ska bjuda gästerna på första parkett-platser till de magiska solnedgångarna. I närheten av villan erbjuds även aktiviteter som parasailing, kitesurfing, kajakpaddling, snorkling, dykning, vandringsleder, fiske i världsklass och 5-stjärniga golfbanor.

Låter inte helt fel va? Men, smakar det så kostar det, och den som inte kan motstå frestelsen att komma över ett hårstrå som går att dna-koppla till självaste Anthony Kiedis bör besitta ett stabilt kassaflöde.

Pris per natt: 8 200 kr.
8 sovplatser / 4 sovrum.
Läs mer om boendet här.

Fler bilder från semesteridyllen

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-05-28 18:02