Nu kan du kombinera öl och yoga – i ölyoga

Tycker du att yoga är härligt? Tycker du också om att dricka öl? Grattis, då har du fått jackpot. Nu kommer nämligen senaste träningsformen – ölyogan.

Redaktionen  |  Publicerad 2017-06-09 12:15  |  Lästid: 1 minut

Ölyoga innebär alltså att man utövar yoga med en öl i handen. Trenden ska ha startat i Berlin, och dykt upp runt om i världen de senaste månaderna. 

I Sverige är det Carlsberg som tagit konceptet hit, och skapat Carlsberg Beer Yoga, en alkoholfri ölyoga som passar både öl- och träningsälskare.

Carlsberg Beer Yoga presenteras på yogastudion Urban OM i Stockholm. Passen är baserade på traditionella yogarörelser som utförs med en flaska Carlsberg Non Alcoholic Organic som träningsredskap. 

– Ölyogan är ett spännande sätt att utforska de traditionella yoga-elementen. Passet vi tagit fram är unikt just för Carlsberg Beer Yoga och formatet lämpar sig väl både för erfarna utövare och nya yoga-aspiranter som testar för första gången, säger Neo Moreton, instruktör på Urban OM.

Nu kan du kombinera öl och yoga – i ölyoga

Öl- och yogaintresserade kan under juni och juli testa Carlsberg Beer Yoga på Urban OM i Stockholm. Passen är ca 60 minuter långa, pris 250 kr per pass inkl. öl och lån av matta. 


Dela på Facebook
Tweeta