Nu kan du låna Marcus Bergs lägenhet – gratis

Landslagsstjärnan Marcus Berg kommer att ha fullt upp i Ryssland i sommar, och dagarna kring Sveriges premiärmatch mot Sydkorea lånar han ut sin lägenhet i Göteborg. Allt ingår.

Magnus Kvandal  |  Publicerad 2018-05-23 08:12  |  Lästid: < 1 minut

Anfallsspelaren Marcus Berg behöver fokusera på att göra mål åt landslaget i fotbolls-VM i Ryssland i sommar, och lånar därför ut sin lägenhet till en supporter mellan den 15 och 19 juni, som en del i en kampanj med landslagets sponsor Svenska Spel. Det enda motkravet är att du måste heja på Sverige i vått och torrt.

Lägenheten är en trerummare på 89 kvadratmeter, och ligger i Vasastaden i centrala Göteborg. Hyran är gratis, och det ingår dessutom ett proppfullt kylskåp, betald nota på Marcus favoritrestauranger och fritt inträde till hans favoritnöjen. Dessutom utlovas en överraskning i samband med premiärmatchen.

Det enda motkravet från Marcus sida är att du hejar på Sverige i vått och torrt, är över 18 år gammal och ordentlig och ansvarstagande. Du får inte heller röka i lägenheten. Den som kan ticka de boxarna kan ansöka om lägenheten på Blocket.

 

Här bjuder Marcus Berg på en rundtur i lägenheten:

Dela på Facebook
Tweeta