Nike släpper nya Air Vapormax

Nike har släppt skor under hela mars månad. Den 26 mars är det Air Max Day, och då släpps också Nike Air Vapormax. Kolla in hur nya skon ser ut.

Redaktionen  |  Publicerad 2017-03-24 08:15  |  Lästid: 2 minuter

Nu är nya Nike Air Vapormax här. Efter flera lanseringar av Nike under hela mars så släpps den nya skon. 

En synlig Air-dämpning och en flexibel Nike Flyknit-överdel gör skon till den lättaste och mest flexibla Air Max någonsin. 1987 var året när Nike Air Max först lanserades och det var också den första skon som visade upp en synlig Air-dämpning. Denna dämpning har utvecklats under åren, och 30 år senare så har resultatet landat i den nya Nike Air Vapormax. 

Nike släpper nya Air Vapormax
Foto: Pressbild.
Nike släpper nya Air Vapormax
Foto: Pressbild.
Nike släpper nya Air Vapormax
Foto: Pressbild.

En helt ny teknik ligger bakom Vapormax, och skon fungerar som en fristående yttersula. Till skillnad från tidigare Air-modeller vilka har isolerats av ett sekundärt gummiskikt för skydd och en bättre hållbarhet, ger den nya innovationen möjligheten för formgivare att inkorperera luft och de yttre skiktet i en holistisk VaporMax-enhet.

Elasticiteten bidrar till att den nya modellen kan behålla forman, och Air-enheten har sammanfogats till en överdel i Flyknit, som ger skon ett exakt stöd och minskar dess vikt. 

Skorna släpps söndag 26 mars via Nike.com/sneakers och kostar 2100 kr. 


Dela på Facebook
Tweeta